Herpositionering Rook Bedrijfskleding

De rol als specialist in bedrijfskleding, werkschoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen nog duidelijker maken aan alle vakbedrijven en -mannen in de wijde regio rond standplaats Zwartsluis. Met die vraag klopte Rook Bedrijfskleding bij ons aan. Het leverde een herpositionering en een gloednieuwe website op.

Bijdragen aan vakwerk

Bijdragen aan vakwerk; dat werd het concept waar wij de herpositionering van Rook Bedrijfskleding aan ophingen. We schreven een positioneringsdocument waarin de onderscheidende aanpak en de kernwaarden van de speciaalzaak duidelijk naar voren kwamen. Die teksten vormden de basis voor de website die we ontwierpen en realiseerden. En waarvoor we alle fotografie verzorgden.

Onze tekstschrijver, fotografe, webdesigners en webbouwers konden zo met hun vakwerk een bijdrage leveren aan dat van Rook Bedrijfskleding. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan eens een kijkje op rookbedrijfskleding.nl.

Bijdragen aan vakwerk

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites