JUBILEUMVUUR brandt voor Rook

Op vrijdag 27 (voor zakelijke relaties) en zaterdag 28 (voor iedereen) september 2019 viert Rook Pijpleidingbouw uit Heetveld haar 50-jarige jubileum. Om dit feest tot een succes te maken, trokken eigenaar Renee en zijn vrouw Linda alles uit de kast. Met Nederlandse topartiesten als De Snollebollekes en Ronnie Ruysdaal , een reuzenrad van 22 meter hoog en uitgebreide catering zat er nogal wat in de pijpleiding.

​Leiding over communicatie

Met huis-aan-huis verspreide flyers, persberichten, advertenties, uitnodigingskaarten en digitale mailings verzorgden wij alle communicatie rond de mijlpaal in de bedrijfsgeschiedenis. Hiervoor ontwikkelden we een speciaal jubileumlogo en -huisstijl als basis. Het leverde op beide dagen een stormloop aan bezoekers op.

Hulp bij de aankleding

Zij kwamen terecht in een tot feestlocatie getransformeerd bedrijf. Met het ontwerp en de levering van (beach)vlaggen, banieren, valdoeken, fotoframes en -slides hielpen wij om de jubileumsfeer extra te benadrukken. Tijdens de jubileumdagen waren onze fotografe en videospecialist aanwezig om alles in beeld te brengen en vast te leggen. De productie van de aftermovie en het fotoalbum zijn bij hen in goede handen.

Schrijven van jubileumboek

Dat Rooks jubileumvuur ook bij ons brandde, maakte de productie van het jubileumboek nog het duidelijkst. Met een 200 pagina’s tellend boekwerk leverden we ook op die manier vuurwerk af voor Rook. Lees alles over het jubileumboek.

​Leiding over communicatie

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites