Unieke kerstkaart - Rotar

Ondanks de trend van digitale kaarten vindt het merendeel van de ontvangers een tastbare kerstkaart toch echt het leukst. Wij ook, want wat kun je daar creatieve dingen mee doen!

Beleving

Voor Rotar ontwierpen wij een kerstkaart die past bij het stoere karakter van het bedrijf. De kaart vormt vanaf het moment dat deze in de bus valt een beleving op zich. De volledig bedrukte envelop met op de achterzijde een glimp van de kaart wekt een gevoel van nieuwsgierigheid op. Als de kaart uit de envelop komt gaat de 'spotlight' aan en staat het product van Rotar centraal.

Aan de binnenzijde wordt de gelukwens gecombineerd met een boodschap vanuit Rotar over de successen van het afgelopen jaar. De kerstkaart vormt daardoor niet alleen een gelukswens, maar is tevens een marketinginstrument.

#Beleving#

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites