Website - Rotar

Rotar weet zich in een competitieve markt met talloze concurrenten te onderscheiden van de massa. Maar dat moeten potentiële klanten dan wel weten. De website vormt één van de speerpunten in het vertellen van die boodschap.

Klantvoordelen benadrukken

Rotar is niet zomaar leverancier van grijpers, sloopscharen en vergruizers. Het bedrijf ontwikkelt en produceert ze zelf. In plaats van de producteigenschappen te benadrukken vertelden we juist dit verhaal. Want dat is waarin Rotar het verschil maakt.

Wie overtuigt is van de kracht van Rotar krijgt op de website een goede indruk van de verschillende producten. En ook die presentatie gooiden we over een andere boeg. We stelden de voordelen voor de klant centraal in plaats van te strooien met droge cijfers en specificaties. En met succes. De leads die Rotar via de website binnenkrijgt overtreffen iedere verwachting en de reacties op het concept zijn lovend.

Benieuwd? Bekijk het resultaat op Rotar.com

#Klantvoordelen# benadrukken

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites