DuurSAMe positionering voor SamSam

Hoe brengen we het duurzame verhaal van SamSam in Zwartsluis nog beter voor het voetlicht? Dat was het vraagstuk waarmee wij voor Leontien Voorsluijs met plezier aan de slag gingen!

Tweedehands het nieuwe nieuw

Na een inspirerend winkelbezoek en een vruchtbare brainstormsessie werkten we onze bevindingen uit in een positionering, nieuw logo en passende huisstijl. Ook stelden wij een contentjaarplan op, met twaalf maandthema’s die het ‘duurSAMe’ verhaal van SamSam vertellen. Wij schrijven daarvoor de nieuwsberichten en maken de foto’s.

Met dit alles kan Leontien nog beter haar grote wens realiseren: mensen inspireren om ‘duurSAMer’ te leven, verspilling tegen te gaan en de houdbaarheidsdatum van producten (in het geval van SamSam: kleding) tot het uiterste op te rekken. Tweedehands wordt bij SamSam het nieuwe nieuw!

Meer weten? Neem een kijkje op de website van SamSam: www.samsamzwartsluis.nl

Tweedehands het nieuwe nieuw

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites