App voor Schagen Infra

Waar Schagen Infra normaal gesproken zelf nieuwe wegen aanlegt en vervangt, was het wegenbouwbedrijf uit Hasselt er nu zelf aan toe om een nieuwe weg in te slaan. Hun app kon wel een nieuwe infrastructuur gebruiken. En die gewenste opknappbeurt mochten wij voor Schagen verzorgen.

Een app om weg van te zijn

Een extra service naar mensen, dat is wat de vernieuwde app op moest leveren. Die opdracht was onze programmeurs wel toevertrouwd. Ze ontwikkelden een app die zowel voor Android als Apple geschikt is en die zich richt op inwoners van plaatsen waar Schagen projecten uitvoert.

Wanneer het project start en eindigt, welke werkzaamheden er wanneer uitgevoerd gaan worden, foto’s van de voortgang, eventuele wegafsluitingen. Door te zoeken op hun woonplaats krijgen de app-gebruikers het allemaal in een oogopslag te zien. En de belangrijkste gebeurtenissen krijgen zij als pushmelding op hun mobiel.

Naast snelheid en gemak voor de gebruikers, levert de app Schagen zelf die voordelen ook op. Moest de wegenbouwer uit Hasselt tot voor kort nog een app per project bouwen, nu kan het alle projecten simpel en snel toevoegen aan de vernieuwde app.

Zo leverde ons werk letterlijk en figuurlijk een platform op om helemaal weg van te zijn! Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan hier.

Een app om weg van te zijn

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites