Herpositionering SZZ

Met combi-zwembad De Kragge (Zwartsluis), overdekt zwembad Bestevaer (Genemuiden) en openluchtbad Van Wijngaarden beschikt Stichting Zwembaden Zwartewaterland (SZZ) over drie unieke locaties. Wij mochten de merken van zowel de stichting als de afzonderlijke zwembaden in woord en beeld versterken.

Spetterende opdracht

Voor dat herpositioneringstraject schakelde SZZ onze hulp in. Zowel voor de stichting als de afzonderlijke zwembaden formuleerden wij een nieuw merkverhaal en ontwikkelden we een daarbij passende logo- en huisstijl. Beide lieten we samensmelten in een gloednieuwe website, waarin zowel SZZ, De Kragge, Bestevaer als Van Wijngaarden hun onderscheidende identiteit tonen. Voor deze website namen we design, bouw, teksten en fotografie voor onze rekening. Alles bij elkaar een spetterende opdracht, waar we veel (zwem)vreugde uithaalden.

Daardoor is het nu nóg duidelijker: veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij! Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan de website www.zwembadenzwartewaterland.nl.
Spetterende opdracht

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites