Huisstijl en website Studio Riley

Tijdloos, elegant en stijlvol, maar met het comfort en de functionaliteit van nu. Als liefhebber van frisse, klassieke interieurs met een hedendaagse touch zorgt Studio Riley daarvoor. Voor ons vormde die uitstraling dan ook de inspiratie voor logo, huisstijl en website.

Een Amerikaans vleugje

Het gezicht achter Studio Riley is Jacomijn. Met haar gingen we om tafel om haar echt te leren kennen. Haar drive, kernwaarden, diensten, unieke talenten; we achterhaalden ze allemaal en kwamen zo tot een passende positionering als interieurstyliste met een Amerikaans vleugje.

Vervolgens konden onze grafische vormgevers aan de slag met de ontwikkeling van een passend logo- en huisstijlvoorstel. Dat onze webdesigners weer doorvertaalden naar een website. Nadat onze tekstschrijver de aangeleverde webteksten van het Studio Riley-sausje voorzag, konden ook onze webbouwers aan de slag.

‘Studio Smiley’

Het eindresultaat toverde een glimlach op het gezicht van Jacomijn. Zo werd Studio Riley heel even Studio Smiley. Ook het eindresultaat bewonderen? Ga dan naar studioriley.nl.

Een Amerikaans vleugje

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites