Duitse Promotour Super Lauwersmeer

In 130 dagen tijd vanuit de thuishaven in Friesland naar Berlijn varen en weer terug. En onderweg in meer dan 60 havens het topjacht Discovery 45 AC openstellen voor rondleidingen en proefvaarten. Dat idee zagen ze bij Super Lauwersmeer wel zitten.

Een Berlijntje uitleggen

Voor de jarige jachtbouwer uit Noarburgum (50 jaar) bedachten we het concept en de volledige promotie rond de jubileumtour. Hoe we dat Berlijntje uitlegden? Met hulp van het Duitse echtpaar Andreas en Andrea Koch. Nadat deze fervente watersportliefhebbers aangaven een tour door Noord-Duitsland te willen maken met hun topjacht Discovery 45 AC, was voor ons het jachtseizoen geopend.

Razendsnel zaten we met beide partijen om tafel om de tour te koppelen aan het 50-jarig bestaan van Super Lauwersmeer. Binnen de kortste keren was de jubileumtour geboren. Voor de aankondiging ervan pakten we uit op Motorboot Sneek. Op dé watersportbeurs van Nederland zorgden we ervoor dat Super Lauwersmeer zich optimaal op de Duitse bezoekers kon richten.

In de schijnwerpers

We ontwikkelden een achterwand voor de beursstand waarop we de jubileumtour volop in de schijnwerpers zetten. Daarnaast verzorgden we een uitklapbare routekaart met daarop meer informatie over de tour, de jachtbouwer, het jacht en het echtpaar Koch. Een aandachtstrekker, die in Sneek gretig aftrek vond.

Met een webpagina waarop alle details over de tour te vinden zijn, maakten we het plaatje voor Super Lauwersmeer compleet. Benieuwd naar de online promotiepagina, waarop de tour straks ook live te volgen is? Ga dan naar de website van Super Lauwersmeer.

Een Berlijntje uitleggen

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites