Identiteit en huisstijl - ’t Cingel

Al meer dan twintig jaar lang behandelt fysio- en oedeemtherapeut Gea Schouten patiënten in Zwartewaterland. De laatste vijf jaar vanuit haar eigen praktijk in Zwartsluis. Een verhuizing en uitbreiding naar vier specialisten verder vond Gea het zelf tijd worden voor een opfrisbeurt. De naam, de identiteit en de huisstijl; ditmaal mochten wij de boel eens stevig onder handen nemen.

Als ’t Cingel fit de toekomst in

De behandeling begon met een merksprint. Samen met het complete fysioteam gingen we op zoek naar de identiteit, de kernwaarden en de juiste positionering. Toen we die eenmaal hadden bepaald kwamen we in beweging. Voor de naam ’t Cingel vonden we de inspiratie in het adres van haar praktijk aan Het Singel. De vernieuwing van de huisstijl en het logo volgde al snel.

Finishing touch
Daarmee hadden we de kernbehandeling uitgevoerd. Tijd voor de finishing touch. Het briefpapier, de afspraak-kaarten, de enveloppes en de algemene folder voorzagen we allemaal van de gloednieuwe uitstraling en leverden we met een flinke voorraad af bij ’t Cingel. Al met al een geslaagde preventieve behandeling, waardoor ’t Cingel fit de toekomst in kan.

Als ’t Cingel #fit# de toekomst in

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites