Website - Techniekcoalitie Limburg

Het technische landschap verandert enorm snel. Zo snel dat het nauwelijks bij te benen is door de Limburgse ondernemers. Zeker niet nu de ordeportefeuilles (gelukkig!) goed gevuld zijn. Daarom biedt TCL een (gratis) helpende hand om je te blijven ontwikkelen. En wij hielpen TCL om daarover op het wereldwijde web te communiceren.

Wakker schudden en activeren!

Opgeslokt door de waan van de dag spelen veel ondernemers in de techniek onvoldoende in op de vele uitdagingen van morgen. Daarom ondersteunt TCL ondernemers op een praktische manier, zodat ze blijvend investeren in de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van medewerkers. Via de website zorgen we dat ondernemers (maar ook de andere doelgroep(en)) zich beseffen dat dit hét moment is om in actie te komen (wakker schudden). Om ze vervolgens op een laagdrempelige manier te informeren en activeren om (gratis) hulp van TCL in te schakelen.

Benieuwd naar het eindresultaat? Ga dan naar techniekcoalitielimburg.nl

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met VIT MKB, programmamanager van TCL.

Wakker schudden en activeren!

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites