Personeelsmagazine Van Dijk Bakery

Bij Van Dijk Bakery geven de medewerkers dagelijks binding aan deeg of beslag. Toch kwam de leiding van de muffinmaster uit Zwartsluis bij Active Creations met de vraag hoe ze de binding van het personeel nog meer konden vergroten. Ons antwoord? Met een smakelijk personeelsmagazine!

BinnenDijks, een onmisbaar ingrediënt

We interviewden medewerkers, schreven en redigeerden teksten, maakten prachtige beelden en verzorgden zowel de opmaak als het drukwerk. Het resultaat? Een onmisbaar ingrediënt waarin Van Dijk Bakery allerlei nieuwtjes, interviews, reportages, achtergrondverhalen en luchtige rubrieken met haar medewerkers deelt.

Met behulp van dit personeelsmagazine dat een keer per kwartaal uitkomt, blijven alle medewerkers op de hoogte van wat er zoal gebeurt binnen de muren van Van Dijk Bakery, oftewel binnendijks. En dat was precies het doel dat de leiding van de muffinmaster voor ogen had!

BinnenDijks, een onmisbaar ingrediënt

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites