Jubileumuitstraling voor VEBE

VEBE Floorcoverings bestaat dit jaar 75 jaar. En dat heuglijke feit wilde het familiebedrijf niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij mochten de tapijtreus uit Genemuiden ondersteunen met een volledig vernieuwde uitstraling en ideeën om in coronatijden alsnog een feestje te maken van het jubileum.

Het vebetere jubileumwerk verricht!

We trapten onze samenwerking af met een identiteitssessie om VEBE als bedrijf te leren kennen en te positioneren richting haar doelgroepen. Met het merkverhaal als basis ontwikkelden we een bijpassend logo en huisstijl. Een verfrissende uitstraling die we overal in het bedrijf mochten doorvoeren.

We verzorgden de signing in, op en rond het bedrijfspand, maar voerden de nieuwe uitstraling ook door op communicatiemiddelen als visitekaartjes, briefpapier, email-handtekeningen en templates voor nieuwsbrieven, presentaties en memo’s. Met verjaardags- en complimentenkaartjes voor medewerkers, klanten en leveranciers als extraatje om het betrokken karakter van VEBE nog verder te versterken.

Vervolgens schakelden we door naar het jubileum. Met VEBE brainstormden we over ideeën om diezelfde medewerkers, klanten en leveranciers ook mee te laten delen in de jubileumvreugde. Het leidde ertoe dat VEBE een jubileumkaart verstuurde met een dankwoord voor de inzet en het vertrouwen en de aankondiging van tal van jubileumactiviteiten gedurende het jaar.

Rond Pasen ontving iedereen een heerlijke Paaskoek en vlak voor de zomervakantie een door ons ontworpen borrelbox. Daarin verwerkt heerlijke chocolade en biertjes, waarvoor wij het design van de wikkel en het etiket in VEBE-stijl ontwikkelden. De begeleidende brief voorzagen we van een QR-code die leidde naar een dankwoord-video die we opnamen met de VEBE-directie.

De komst van de borrelbox kondigden we richting medewerkers aan per nieuwsbrief, waarin we ook een teasende boodschap over de onthulling van het nieuwe logo en huisstijl verwerkten. Zakelijke relaties ontvingen een uitnodiging voor een Teams-meeting. VEBE-vertegenwoordigers verwelkomden hen in een studio, die we voorzagen van de nieuwe VEBE-uitstraling.

We blijven lekker VEBE-zig!

Na de vakantie pakken we de jubileumdraad met VEBE verder op met nog meer leuke initiatieven. Voorlopig blijven we nog wel even lekker VEBE-zig dus.

Het vebetere jubileumwerk verricht!

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites