Kerstpresentatie Verhoek Europe

Vijftig miljoen kilometer per jaar leggen de 450 vrachtwagens van transportbedrijf Verhoek uit Genemuiden jaarlijks af. De nieuwe generatie die het directiestokje overneemt bij het familiebedrijf krijgt het dus druk! Om ze iets te ontlasten mochten wij hun kerstpresentatie vormgeven met video’s en animaties.

We maakten er een (tran)sport van

En dus maakten wij voor de feestdagen een (tran)sport van Verhoek! Onze video- en animatiespecialist en tekstschrijver gingen op weg om een script te schrijven voor alle visuele producten.

Een speelse video van de afscheidnemende en toetredende directie. En animaties over de indrukwekkende cijfers van 2019, de jubilarissen van het afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst. Er werd volop voor geschreven, gefilmd, met drones gevlogen, ontworpen, geanimeerd en gemonteerd.

En zoals het Verhoek betaamt, leverden we alles keurig op tijd bij ze af.

We maakten er een (tran)sport van

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites