Huisstijl - ZWPD én ZWT&A

Ilona en Else geloven dat werk je energie geeft als je doet waar je goed in bent. Daarom zien zij het als hun missie om de talenten van kandidaten te ontdekken en deze in te zetten op de juiste plek in de regio. Dat doen ze met passie, vastberadenheid, een lach en een fijn persoonlijk contact. Wij vertaalden deze identiteit van ZWPD (Zwartewaterland Personeelsdiensten) naar een bijpassende huisstijl.

ZWPD maakt er werk van!

Typografisch beeldmerk
Het beeldmerk bestaat uit twee gekoppelde letters die niet alleen symbool staan voor de P en D van Personeelsdiensten, maar ook symbool staan voor de kernactiviteit van ZWPD; het koppelen van mensen en bedrijven.

Een frisse en zakelijke kleurstelling
De kleurstelling roept met het lichtblauwe en gele enerzijds positieve, frisse en energieke associaties op. Anderzijds staat het donkerblauwe voor het zakelijke en nuchtere karakter van ZWPD. Bovendien roepen de twee blauwe kleuren ook associaties op met het water, één van de meest kenmerkende elementen van deze waterrijke omgeving.

Uniek en vriendelijke lettertype
De huisstijl wordt gecomplementeerd met een strak, modern lettertype met een uniek karakter. De rondingen zorgen voor een vriendelijke uitstraling. En de subtiele golven in een aantal letters zijn een kleine knipoog naar het (Zwarte)water.

Zwartewaterland Training & Advies

Naast ZWPD heeft Ilona (samen met Robert-Jan) al sinds 2008 het bedrijf Zwartewaterland Training & Advies (ZWT&A). Zij bieden een groot aantal cursus- en consultactiviteiten aan op het gebied van ARBO-omstandigheden. Bovendien staan ze voor dezelfde kenmerken als ZWPD. Om die reden is er voor gekozen om de huisstijl van ZWPD ook bij ZWT&A terug te laten komen. Maar dan met een ander beeldmerk en kleurstelling.

ZWPD maakt er werk van!

Bekijk meer

Ontdek meer uit ons portfolio

advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites