Brochure

Promotionele producten

Merkvoorkeur draait voor een groot gedeelte om naamsbekendheid en precies dat is wat je met promotionele producten perfect kunt bereiken. Want wist je dat 55% van de mensen een gekregen promotioneel product wekelijks (en 34% zelfs dagelijks) gebruikt? En dat ze in 88% van de gevallen een positief gevoel hebben bij jouw merk?

Merkvoorkeur versterken met promotionele producten

Het positieve effect op je naamsbekendheid (en daarmee de merkvoorkeur) is precies de reden dat wij leverancier zijn van give-aways en relatiegeschenken. Het is effectiever dan radio of TV-reclame en heeft een veel langduriger effect op je merk dan talloze andere uitingen.
Merkvoorkeur versterken met promotionele producten
Top 3 promotionele producten

Top 3 producten

Welk promotioneel product jij in moet zetten om jouw merk te versterken? Dat hangt geheel af van de doelstellingen. Maar met deze 3 producten scoor je sowieso. Schrijfwaren, drinkwaren en tassen vormen samen namelijk de top 3 van meest populaire producten. Wij hebben van alle drie de productgroepen dan ook een omvangrijk aanbod.

Inspiratie

Promotionele producten zijn er in alle soorten en maten. Van give-aways voor beurzen, cadeautjes voor het belonen van klanten of prachtige geschenken voor relaties of je personeel. Een greep uit de collectie die wij aanbieden.

Give-aways

Give-aways

Geschenken

Geschenken

Praktisch

Praktisch

Eten & drinken

Eten & drinken

Vraag de gratis brochure aan!

Ga je naar een beurs? Wil je je klanten of je personeel trakteren aan het einde van het jaar? Of wil je een actie doen? Wij denken graag met je mee welk product past. Vraag onze gratis brochure bomvol inspiratie aan of kom langs voor een bezoek aan onze showroom.
Gratis brochure aanvragen
advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites