Bouwbedrijf G. Rook en Active Creations bouwen samen verder

Als een bouwbedrijf behoefte heeft aan een vernieuwde positionering, identiteit en uitstraling en een marketing- en communicatiebureau aan een nieuw pand, dan is één plus één al snel twee. Nadat Jacko Rook en Hans Winter via een gedeelde relatie met elkaar in contact kwamen, maakten de directeuren van Bouwbedrijf G. Rook BV uit Vollenhove en Active Creations uit Zwartsluis die logische rekensom ook. Deze week bekrachtigden zij schriftelijk de mondelinge afspraak om aan elkaars bedrijf te gaan bouwen.

Hans: “Wij geloven in de filosofie dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Deze samenwerking is daar het perfecte voorbeeld van. Wij gaan vol enthousiasme het merk van het bouwbedrijf versterken, waarvan Jacko binnenkort de overname van zijn vader zal afronden en daarbij is een vernieuwde uitstraling onmisbaar in deze tijd. En zij gaan voor ons een pand neerzetten, dat Active Creations klaarmaakt voor de toekomst.”

Active-pand als visitekaartje

Het pand dat bouwbedrijf G. Rook BV voor Active Creations gaat bouwen, vormt voor Jacko meteen een prachtig visitekaartje als het gaat om utiliteitsbouw. “Dat is een van de markten waarop we ons nadrukkelijker willen manifesteren”, vertelt Jacko. “In de beeldvorming zien veel mensen ons nog steeds als specialist in de betonbouw. Dat zijn we ook, maar onze vakmensen bieden dezelfde kwaliteit als het gaat om woning- en utiliteitsbouw.”

Verbetervoorstellen voor communicatie

Bouwbedrijf G. Rook BV ondersteunen om die omslag in denken bij hun doelgroepen te realiseren, is een kolfje naar de hand van Active Creations. Hans: “Wij gaan Jacko helpen om zijn bedrijf opnieuw in de markt te positioneren met een uitstraling die wél volledig bij ze aansluit. Van logo en huisstijl tot website. En van visitekaartjes tot social media plan. We houden alles tegen het licht.”

Inspelen op wensen en behoeften

Op zijn beurt brengt Jacko het professionalisme van zijn vakmensen in. “We gaan Active Creations een kantoorgebouw bezorgen met een uitstraling en afwerking die past bij de identiteit van Active Creations en inspeelt op al hun wensen en behoeften. Zo willen we op onze beurt weer bijdragen aan hun groei en toekomst en ze met hun nieuwe kantoor opnieuw letterlijk op de kaart zetten.’

In januari 2020 zal Bouwbedrijf G. Rook BV de eerste paal voor het nieuwe onderkomen van Active Creations de grond inslaan. De bedoeling is dat Hans en zijn tien medewerkers na de bouwvak hun werkzaamheden vanuit het nieuwe pand kunnen verrichten. In diezelfde tijdspanne zal Active Creations alle taken rond de vernieuwde positionering en uitstraling van Bouwbedrijf G. Rook BV uitvoeren en afronden.

Blog | Blijf op de hoogte

Vanuit onze passie voor het versterken van merken, delen wij graag onze kennis op het gebied van marketing en communicatie met jou.

BELUISTER ONZE PODCAST OVER 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'
Tip

BELUISTER ONZE PODCAST OVER 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'

Ontdek meer
​Wat maakt social proof zo'n briljant sterk overtuigingsmiddel?
Tip

​Wat maakt social proof zo'n briljant sterk overtuigingsmiddel?

Ontdek meer
BEKIJK DE VIDEO OVER HET CIALDINI-PRINCIPE 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'!
Tip

BEKIJK DE VIDEO OVER HET CIALDINI-PRINCIPE 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'!

Ontdek meer
advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites