Burgemeester Bilder bezoekt Active Creations op Dag van de Ondernemer

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop ondernemers dit jaar bedankt worden voor hun lef en flexibiliteit met name ook in onzekere tijden. Namens de gemeente Zwartewaterland kwam niemand minder dan burgemeester Eddy Bilder zijn dankbetuiging persoonlijk overbrengen aan Active Creations-directeur Hans Winter.


Hooggeëerd bezoek dus aan de Grote Kranerweerd 8. Daar werd de burgervader met alle egards ontvangen in De Merkmakerij. In het gloednieuwe onderkomen van het marketing- en communicatiebureau uit Zwartsluis stonden de koffie en het inmiddels befaamde Merkpijpje voor Bilder klaar.

De Merkmakerij met eigen ogen zien

Nadat de burgemeester het zich had laten smaken en de meegebrachte bloemen aan Winter overhandigde, kreeg hij een rondleiding door De Merkmakerij. Dé reden dat hij Active Creations met een bezoek vereerde. Want de drie ondernemers die Bilder persoonlijk kwam bedanken, hadden gemeen dat ze recent een nieuwe locatie betrokken.

“Ik was als voormalig aannemer heel nieuwsgierig naar De Merkmakerij”, vertelde Bilder tijdens de tour. “Ik had al veel gehoord over de prachtige stijl en ben nu zelf ook onder de indruk geraakt. Het ziet er allemaal prachtig uit en er hangt een gemoedelijke sfeer.” Na de rondleiding volgde in De Merkproeverij een gesprek met Winter.

Waardering voor lokale betrokkenheid

Daarbij passeerden onder andere de actieve rol die Active Creations speelt voor het bedrijfsleven en de maatschappij in Zwartewaterland de revue. Winter: “We voelen ons lokaal betrokken. Daarom dragen we graag bij aan de groei van bedrijven, verenigingen en evenementen in Zwartewaterland. Zowel met ons werk als met sponsoring.”

Het burgemeesterlijke bezoek eindigde met een dankwoord van Winter, die Bilder bedankte voor de interesse in zijn bedrijf. “De agenda van de burgemeester zal ongetwijfeld bomvol staan. Dan is het mooi dat hij toch de tijd neemt om langs te komen. Het toont dat we in Zwartewaterland een betrokken burgemeester hebben.”

Uiteraard vertrok Bilder niet met lege handen. Active-glimlach Judith overhandigde hem een Active-tas met daarin het Active-spel en enkele Active-versnaperingen.

Blog | Blijf op de hoogte

Vanuit onze passie voor het versterken van merken, delen wij graag onze kennis op het gebied van marketing en communicatie met jou.

BELUISTER ONZE PODCAST OVER 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'
Tip

BELUISTER ONZE PODCAST OVER 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'

Ontdek meer
​Wat maakt social proof zo'n briljant sterk overtuigingsmiddel?
Tip

​Wat maakt social proof zo'n briljant sterk overtuigingsmiddel?

Ontdek meer
BEKIJK DE VIDEO OVER HET CIALDINI-PRINCIPE 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'!
Tip

BEKIJK DE VIDEO OVER HET CIALDINI-PRINCIPE 'SOCIALE BEWIJSKRACHT'!

Ontdek meer
advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites