​DESZ: 75 jaar lang het trotse ‘wij-gevoel’

Verbondenheid, liefde voor de club, trots, trouwe supporters. Toen we de verhalen in het DESZ-jubileummagazine lazen, viel ons met name één ding op: het eenheidsgevoel dat van de pagina’s afspat. Dat kan haast ook niet anders, als de naam Door Eendracht Sterk Zwartsluis luidt.


DESZ-logo op het hart

Iedere wedstrijd weer dragen de honderden leden met trots het DESZ-logo op hun rood-witte shirt. Op de plek van hun hart. Ze werken zich in het zweet en gaan letterlijk de strijd aan om hun club op een positieve manier te vertegenwoordigen. Net als de vele vrijwilligers en supporters(club) die op een andere manier bijdragen aan het welvaren van de club. Allen zijn onmisbaar in de eenheid die DESZ zo sterk maakt. Samen delen zij een uniek ‘wij-gevoel’.

Samenwerken

Ook wij zijn trots dat we ons steentje mogen bijdragen. Als voetbalfans, plaatsgenoten én sponsorende merkversterker. Zo ontwikkelden we voor DESZ het logo en de website. Maar werkten we ook met veel plezier mee aan de realisatie van dit mooie magazine, sámen met de betrokken vrijwilligers. Die samenwerking hopen we nog lang voort te zetten. Wij wensen DESZ nog vele sportieve, succesvolle én saamhorige jaren!


PS: De kracht van eenheid is ongekend. Meer over weten? Beluister De Merkversterkende Podcast over ‘Active Cialdini’ en het beïnvloedingsprincipe ‘eenheid’, op Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Blog | Blijf op de hoogte

Vanuit onze passie voor het versterken van merken, delen wij graag onze kennis op het gebied van marketing en communicatie met jou.

BELUISTER ONZE PODCAST OVER 'SCHAARSTE'
Tip

BELUISTER ONZE PODCAST OVER 'SCHAARSTE'

Ontdek meer
​Hoe schaarste zorgt dat emotie het van ratio wint
Tip

​Hoe schaarste zorgt dat emotie het van ratio wint

Ontdek meer
Bekijk de video over het Cialdini-principe 'schaarste'!
Tip

Bekijk de video over het Cialdini-principe 'schaarste'!

Ontdek meer
advertenties beursstands boekwerk cadeaubonnen folders-brochures fotografie identiteiten-huisstijlen intranet-crm kalenders menukaart nieuwsbrieven plus pr promotie-acties promotiemateriaal signing-autoreclame video-animatie websites